A forum made by Varcula™.
 
AcasaPortalCalendarGalerieFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 666 - RO

In jos 
AutorMesaj
Varcula
Administrator
Administrator
avatar

Numarul mesajelor : 256
Data de inscriere : 19/06/2009
Varsta : 22
Localizare : Buzau

25012010
Mesaj666 - RO

666
Noua ordine mondială este „societatea fără bani”. Elemen­tele premergătoare sunt: carnetul de CEC, cartea de credit, cartela pentru telefon, cartea de asigurare de boală sau cartela pentru benzină; toate acestea se citesc electronic. Masele trebuie să fie convinse că este mult mai simplu, eficient, uşor şi fără risc să faci plăţi cu aceste carnete, decât cu bani.
Al doilea pas este de a convinge masele că, decât să porţi în buzunar atâtea cărticele, este mai bine să ai una singură, aşa-zisa carte debitoare pentru Canada, Noua Zeelandă, Australia, care există deja (Debit Cârd).
Scopul final este tatuarea prin laser. Invizibilă pentru ochiul liber, conţine cifra de cod care se citeşte cu un „Scanner”. Chiar dacă nu va fi obligatoriu, nu vei avea însă o alternativă pentru că nicăieri nu vei putea cumpăra sau plăti cu bani.
Acesta este un control absolut asupra fiecărui individ. Prin satelit, fiecare persoană poate fi depistată pe acest glob! Desigur şi răufăcătorii. Pot fi controlate orice deplasări, orice cumpărături, orice bun pe care îl daţi, orice întâlnire cu prieteni, orice informaţie. În Apocalipsa lui Ioan, cap. 13, versetele 16-18, se spune: „Va veni vremea când cei mici şi cei mari, cei bogaţi ca şi cei săraci, cei liberi şi sclavii, vor purta un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, pentru ca nimeni să nu poată să cumpere sau să vândă dacă nu are acest semn, adică numele fiarei sau numărul numelui fiarei. Cine are minte, să vadă că numărul este 666”.
Pe orice Bar Code de pe mărfuri vom observa în toată lumea linii subţiri scurte şi linii subţiri lungi. O linie subţire lungă înseamnă 6. Găsim totdeauna 3 linii subţiri lungi, adică 666.
În Vechiul Testament putem citi: (Cartea Regilor, cap. 10) „Grămada aurului care s-a adunat într-un an pentru Solomon a fost de 666 talanţi de aur”.
666 este semnul puterii banului evreiesc.
Codul Băncii Mondiale este 666. „Credit Cârd” al Băncii australiene poartă cifra 666. Cecurile Băncii din Bombay, spre exemplu, poartă cifra 666. „Credit Card-urile noi în America poartă codul 666. Sistemul de calculatoare Olivetti poartă numărul 666, la fel şi calculatoarele din SUA. Pe fiecare loz de loterie în Israel este tipărit numărul 666. Numărul de cod pentru convorbiri telefonice al Israelului este 666. „Exon” al lui Rockefeller poartă cifra 666.
Deşi în această carte am amintit pe scurt date din Proto­coalele Sionului şi din Noul Testament Satanic, fiecare om trebuie să analizeze în mod critic faptele celor ce trag sforile.
Orice om care vede astăzi discordia şi ura, războaiele şi conflictele, foamea şi sărăcia din această lume, destrămarea naţiunilor, ura rasială în creştere în toate ţările, tendinţa de libertate şi independenţă a popoarelor, neputinţa celor ce


guvernează, corupţia politicienilor, perversiunea şi violenţa în creşterea oamenilor, datoriile fără graniţe ale statelor la bănci, instabilitatea monezilor naţionale, crizele economice, falimen­tul în agricultură, şomajul, nemulţumirea şi zăpăceala în societate, plăcerea crescândă pentru petreceri şi câştig fără muncă a oamenilor, lipsa de credinţă şi manipularea tineretu­lui şi a sexului feminin, poate să afirme că numai din întâm­plare toate acestea au fost concepute în Protocoalele Sionului? Putem cita pe Roosewelt: „În politică nu se petrece nimic întâmplător! Când se petrece ceva, putem fi siguri că a fost plănuit”

Va rog postati doar daca aveti ceva serios de spus.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://maniakal.webs.com
Distribuie acest articol pe: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

666 - RO :: Comentarii

Niciun comentariu.
 

666 - RO

Sus 

Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
[ManiAKAL] :: OffTopic-
Mergi direct la: